Ponuka originálnych, ručne vyrábaných BIO čokolád z rodinnej firmy Josefa Zottera sa nám opäť rozrástla. Pribudla síce mliečne jemná, ale v skutočnosti nemliečna, vegánska kešu čokoláda zo série “Kvadratúra Kruhu”. A potešili nás aj nové kombinácie čiernych ríbezlí s férovými makadamovými orieškami z našej africkej prevádzky. Všetky sú aktuálne k dispozícii v našom e-shope.
“Squaring the Circle” s kešu a javorovým cukrom je zamatovo jemná vegánska a teda aj bezlaktózová alternatíva k mliečnej čokoláde. Je vyrobená z kvalitného “fine flavour” kakaa a kešu orechov. Dosladená je iba javorovým cukrom, ktorý sa získava kryštalizovaním miazgy z javorových stromov. Čokoláda je príjemne sladká a má prekvapivo krémovú dochuť.
Makadamovo-ríbezľové “Balleros” sú zvonku ovocné a svieže, vo vnútri zas maslové a chrumkavé. Ich základ tvorí “kráľovná orieškov” - maslovo-sladká makadámia, na ktorú sa u nás v Samay špecializujeme už viac ako 10 rokov. Čerstvo pražené makadamové oriešky sú obalené do purpurovej ríbezľovej kuvertúry. Jej nádherná farba a fantastická chuť pochádzajú len z bobúľ.
Kúpiť:
Ďalším zaujímavým prírastkom do našej ponuky je “Cheery & Nuts” ríbezľová tabuľka s makadámiovým nugátom a kúskami makadamových orieškov. Z vonkajšej strany ju pokrýva fialová ovocná kuvertúra, vytvorená z čiernych ríbezlí, trstinového cukru a kakaového masla. Z vnútornej strany je vyplnená sladkým makadámiovým nugátom, chuť ktorého podčiarkujú tonka bôby a čerstvo opražené kúsky makadamových orieškov. Vďaka kakaovému maslu sa na jazyku zmyselne roztápa.
Kúpiť:
Viac o čokoládovni Zotter si môžete prečítať v našom článku:
Pozrite si aj ďalšie čokolády v našej ponuke: